|
تحقیق در مورد وضعیت کشاورزی در ایران 22 ص تحقیق در مورد وضعیت کشاورزی در ایران 22 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 31 صفحه قسمتی از متن .doc : فهرست پیشگفتار وضعیت موجود کشاورزی در ایران منابع آب کشور کاربرد آبیاری بارانی و مسائل و مشکلات آن عملکرد وضع موجود محصولات کشاورزی سطح تولید و عملکرد محصولات زراعی بررسی وضعیت دانشکده های کشور برنامه تحقیقات کشاورزی در ایران نتیجه گیری منابع پیشگفتار رشد جمعیت و نیاز مستمر به محصولات کشاورزی از یک سو و الزام به خودکفایی در محصولات کشاورزی به لحاظ عواقبی که وابستگی این بخش به خارج دارد از سوی دیگر باعث شده است که کشاورزی محور برنامه های اقتصادی و فرهنگی کشور قرار گیرد اما محدودیتهای منابع طبیعی و کاهش درصد شاغلان این بخش به نسبت بخشهای دیگر ما را ناچار می کند که کشاورزی از وضعیت سنتی موجود به موقعیت بهتری ارتقاء دهیم. بنابراین بخش کشاورزی همچنان یکی از بخشهای مهم اقتصادی کشور است و نیز خواهد بود. در هر شرایطی توسعه بخش کشاورزی پیش شرط و نیاز ضروری اقتصاد کشور است و تا زمانی که موانع توسعه در این بخش برطرف نشود ادامه و دانلود |
|
تحقیق در مورد هرس 16 ص تحقیق در مورد هرس 16 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 17 صفحه قسمتی از متن .doc : هـرس به منزله حذف قسمتهایی از گیاه جهت حفظ سلامت و ارزش گیاه میباشد. پس از تعیین اهداف و اصول اولیه عمل هرس جزو لاینکف سلامت و فرم صحیح گیاه محسوب میشود البته با انتخاب صحیح گیاه برای هر امکان نیاز به هرس را میتوان کاهش داد. گیاهانی که رشد زیاد دارند پس از مدتی بد منظر می شوند. لذا با انتخاب گونههایی از گیاهان با رشد کم و تنظیم نور و هرس جزئی به اهداف مورد نظر میرسیم. همانگونه که ذکر شد حتی گیاهان انتخاب شده هم به کمی هرس نیاز دارند. چرا گیاهان را هرس میکنیم؟ 1-برای حفظ شکل طبیعی گیاه 2-جهت حفظ یا محدود کردن اندازه یک گیاه نامناسب، بیمار یا آفت زده 3- برای حذف روشهای نامطلوب که از ارزش ظاهری گیاه میکارند 4-جهت حذف رویشهای شکسته بد منظر و نامناسب 5- برای گسترش یک فرم بخصوص همانند و پرچین یا ایجاد فرم متنوع با اشکال مورد نظر جهت ایجاد رشد و تراکم انبوه گیاه 6 |
|
تحقیق در مورد نقش خاک در حبوبات آبی 20 ص تحقیق در مورد نقش خاک در حبوبات آبی 20 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 22 صفحه قسمتی از متن .doc : حبوبات آبی الف- توصیه بر اساس آزمون خاک در مورد حبوبات نکته ای که حائز اهمیت است امکان همزیستی آنها با باکتری ریزوبیوم است که این باکتریها قادر به تثبیت بیولوژیکی ازت می باشد بنابرین می توان با تلقیح بذر این گیاهان با باکتری ریزوبیوم در کوددهی آنها صرفه جویی کرد با این حال برای این محصولات مقداری کود از ته بصورت شروع کننده ( starter ) داده می شود که این مقدار حدود 50 تا 100 کیلو اوره در هکتار می باشد در صورت موجود باکتری مورد نظر در خاک ویا تلقیح بذر با باکتری دیگر احتیاجیبه کوددهی نمی باشد این نکته را باید در نظر گرفت در صورت کوددهی از ته ریز وبیوم ها در خاک و ریشه گیاه ناتوان شده وقادر به همزیستی با گیاه نمی باشد بنابرین در مورد توصیه کودی آنها بیشتر به فسفر ، پتاسیم ، گوگرد و عناصر ریز مغذی توجه شود در تحقیقات انجام شده حد بحرانی فسفر وپتاسیم به صورت زیر بر آورد شده است . جدول 14 ـ حد بحرانی فسفر و پتاسیم د |
|
تحقیق در مورد نخود 13 ص تحقیق در مورد نخود 13 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :وورد نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه : 13 صفحه قسمتی از متن .doc : اصلاح برای کیفیت و بازار پسندی کیفیت غذایی نخود به تفصیل در فصل 15(توسط ویلیامز و سینگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه کامل ، لپه و آرد (که به صورتهای مختلف تهیه می شوند)مصرف می شود.جهت آماده سازی نخود درغذاهای خانگی ، از عملیاتی همچون خیساندن،رویاندن گیاهچه ها،خمیرکردن،جوشاندن،سرخ کردن،برشته کردن و بخاردادن استفاده می شود. از آنجا که نخود به اشکال مختلف و با سلیقه های بومی مصرف می شود،پارامترهای کیفی استانداردی به عنوان راهنما در برنامه های اصلاحی طراحی نشده است.در اکثر موارد پروتئین نخود بیشترین اهمیت را دارد.هدف اغلب برنامه های اصلاحی ، نگهداری مقدار پروتئین نخود همسطح با پروتئین ارقام استاندارد قبلی است.مقدار پروتئین نخود معمولاً در لاینهای هموزایگوس امید بخش نسل f6 یا نسلهای بعدی تعیین می شود.آزمایش پروتئین معمولاً برای به دست آوردن معیاری به منظور رد کردن ارقام با پروتئین کمتر،نسبت به رقم شاهد ، انجام می |
- ۹۶/۱۰/۰۸