تعریف عیار پروتئین 11ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 11
تعریف عیار پروتئین:
اسیدینه ای را که در واکنش فوق ظاهر میگردد میتوان در مجاورت فنل فتالئین با سود تیتره نموده و از روی عبارت پروتئین به نسبت درصد پروتئینهای موجود در شیر پی برد. عیار پروتئین که به (Eiweisstiter=Et) نشان داده میشود عبارتست از تعداد میلی لیترهای سودکه برای 25 میلی لیتر شیر لازم است تا پس از اضافه کردن فرمالدئید در مجاورت فنل فتالئین رنگ استاندارد بدست آید عیار پروتئین در شیرهای تازه نسبت درصد مقدار پروتئین را نشان میدهد.
وسائل لازم برای آزمایش:
یک بورت مدرج (تا 01/0 میلی لیتر).
2بشر 250تا 400 میلی لیتری
یک پیپت 25 میلی لیتری.
یک پیپت 5/0 میلی لیتری
درصورت امکان می توان از دستگاه سنجش پروتئینهای شیر ساخت ژربر استفاده نمود. این دستگاه شامل بورتیست که ستون مدرج آن نسبت درصد پروتئینها را مستقیماً در 25 میلی لیتر شیر نشان میدهد.
معرف های لازم برای آزمایش:
محلول سود(n143/0) عاری از
محلول الکلی فنل فتالئین(2گرم فنل فتالئین را با الکل 96 درجه به 100 میلی لیتر میرسانیم).
محلول اکسالات دو پتاس (28 گرم اکسالات دوپتاس خنثی را با آب مقطر به 100 میلی لیتر میرسانیم).
محلول تجارتی فرمالین 40 درصد
محلول سولفات دوکوبالت (25 گرم سولفات دوکوبالت را با آب مقطر به 100 میلی لیتر میرسانیم).
در صورت امکان میتوان از معرفهای آماده ساخت ژربر که برای 200 آزمایش کافیست استفاده نمود.
مشخصات نمونه مورد آزمایش:
شیر مورد آزمایش نباید حاوی مواد نگهدارنده مانند بی کرمات دوپتاس یا فرمل باشد نمونه را قبل از آزمایش بحرارت 20 درجه سانتیگراد رسانده و بدون اینکه کف کند خوب بهم میزنیم.
طرز عمل:
الف)تهیه رنگ استاندارد:
در یکی از بشرها 25 میلی لیتر شیر, یک میلی لیتر از محلول اکسالات دوپتاس و 5/0 میلی لیتر از محلول 5 درصد سولفات کوبالت میریزیم رنگ استاندارد باید هر ساعت یکمرتبه تعویض گردد.
ب)تیتراسیون:
در بشر دیگر 25 میلی لیتر شیر, یک میلی لیتر از محلول اکسالات دوپتاس و 25/0 میلی لیتر فنل فتالئین ریخته و پس از اینکه بهم زدیم با سود تیتره مینماییم و با رنگ استاندارد مقایسه می کنیم. سپس 5 میلی لیتر از فرمالین 40درصد اضافه نموده و پس از لااقل یک دقیقه تا بدست آمدن رنگ گلی مشابه استاندارد باسود تیتره مینماییم. میلی لژترهای سود مصرف شده عیار پروتئین شیر را نشان میدهد.
دقت آزمایش:
این آزمایش تا03/0 درصد پروتئین را نشان می دهد. آزمایش فوق العاده سریع بوده و در مورد تعداد زیاد نمونه چنانچه با یکدستگاه 2 نفر کار کنند هر آزمایش بیش از 2 دقیقه بطول نخواهد انجامید.
روش تیتراسیون فرمل در عمل بیشتر برای سنجش نسبت درصد پروتئین شیرهای مخلوط و اندازه گیری با زده پنیرسازی مورد استفاده قرار میگیرد و در مورد شیرهای انفرادی(یا شیر یک سر دام) دقت زیادی ندارد.
علل اصلی اشتباه در عمل:
علل اصلی که ممکن است موجب اشتباه در عمل گردند عبارتند از:
تغییر عیار سود مثلاً با جذب اتیدرید کربنیک موجود در هوا.
استعمال فنل فتالئینی که کاملاً خنثی نباشد.
کندی یا سرعت زیاد در تیتراسیون.
وجود کف در نمونه شیر.
ترشی شیر
روش نصب رنگ:
اهمیت و موارد استعمال آزمایش: روش نصب رنگ سریعترین روشی است که در حال حاضر برای سنجش پروتئین های شیر تعداد زیادی نمونه (چندین صدتا چند هزار در روز) مورد استفاده قرار میگیرد. این روش مخصوص آزمایشگاههای بزرگ و کارخانه هائیست که روزانه مقدار زیادی شیر برای تهیه پنیر دریافت مینمایند و به منظور پرداخت بهای شیر و بهبود تولید شیر(از نقطه نظر کمیت و کیفیت) بکار میرود.
اصول آزمایش:
اساس این روش عبارتست از نصب رنگهای آنیلین بر روی پروتئین ها که ابتدا بوسیله Fraenkel-Conrat و Cooper مطالعه شده و سپس دو شیمیدان آلمانی به نامهای Udy , Hetzel , Schober آمریکایی از این اصل به منظور سنجش پروتئینهای شیر استفاده نموده اند.
عاملهای قطبی پروتئینها رنگهایی را که دارای بار الکتریکی مخالف باشند بخود جذب مینمایند. پروتئینهای شیر پائین تر از نقطه ایزوالکتریک یا بعبارت دیگر در سمت اسیدی این نقطه بار الکتریکی مثبت نشان داده و بعنوان کاتیونها عمل مینمایند. حال درصورتیکه یک ماده رنگی حاوی بار الکتریکی منفی در محلول داخل نماییم با پروتئین تشکیل کمپلکس غیر محلولی از پروتئین و رنگ میدهد. برای اینکه رسوب پروتئین کامل گردد مقدار بیش از اندازه رنگ لازم است. مقدار پروتئین از روی مقدار آزاد رنگ(که بر روی پروتئینها نصب نگردیده است) سنجیده شده و به وسیله اندازه گیری دانسیته اوپتیک مایع باقیمانده اندازه گیری میشود.
رنگهای مورد استفاده:
رنگهایی که معمولاً در این روش مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از:
سیاه آمیدوB10, Orange G و Acid orange 12 که فرمول ساختمانی آنها بقرار ذیل است:
Amido Black 10B
Orange G
Acid Orange 12
در اروپا آزمایشگاههایی که برای سنجش پروتئینهای شیر از روش نصب رنگ استفاده مینمایند سیاه آمیدوB10 مخصوص الکترو فورز ساخت کارخانه EMerck آلمان را بکار میبرند سیاه امیدو ساخت سایر کارخانه ها نیز در بازاریافت میشود ولی از نقطه نظر خلوص چندان مطلوب نیست. بهترین نوع سیاه آمیدو نوعیست که درجه خلوص آن 86 درصد است.
شرائط انجام آزمایش:
نگهداری نمونه ها:
سایر محصولات :
تعریف عیار پروتئین 11ص
تعریف عیار پروتئین 11ص ...
343 جوشکاری اصطکاکی چرخشی آلیاژ A1609217.5SicpT6mmcs شامل 12 صفحه فایل ورد343 ...
تحقیق. روسازی راههاتحقیق. روسازی راهها...
تحقیق در مورد نابرابری اجتماعیتحقیق در مورد...
تعریف بهداشت روان 15صتعریف بهداشت روان 15ص...
تحقیق. روایت کربلاتحقیق. روایت کربلا...
دانلود تحقیق اصول و شیوههای حکومت اسلامی در آینهدانلود تحقیق اصول و شیوههای...
347 بررسی انواع ماشینهای مبارزه با آفات و کوده ده 16 صفحه فایل ورد347 ...
کارآفرینی طراحی کسب و کار، فروشگاه تایپ و لوازم التحریر.کارآفرینی طراحی کسب و کار، فروشگاه...
تعریف امواج اولتراسوند فراصوتتعریف امواج اولتراسوند فراصوت...
تحقیق. روانشناسی دینتحقیق. روانشناسی دین...
تحقیق در مورد میرزا کوچک خان جنگلیتحقیق در مورد...
تحقیق. روانشناسی در صنعتتحقیق. روانشناسی در...
طرح ریزی واحد های صنعتی، شرکت لامپ افروغ.طرح ریزی واحد های صنعتی،...
دانلود تحقیق اصول تربیت از دیدگاه اسلام 16 صدانلود تحقیق اصول تربیت از...
تعارض وماهیت آنتعارض وماهیت آن...
تحقیق در مورد میرزا کوچک جنگلیتحقیق در مورد...
تحقیق. راز موفقیت حافظتحقیق. راز موفقیت حافظ...
تحقیق. دکوراسیون داخلی اتاق خوابتحقیق. دکوراسیون داخلی اتاق خواب...
تعارض و فشار روانی 7صتعارض و فشار روانی 7ص...
کارآموزی احداث پارکینگ طبقاتی.کارآموزی احداث پارکینگ طبقاتی....
345 بررسی برقراری ارتباط دوستی با نوجوانان 14 صفحه فایل ورد345 بررسی...
تحقیق در مورد میراث نهضت جدید 45 صتحقیق در مورد میراث...
دانلود تحقیق اصحاب اخدود 17 صدانلود تحقیق اصحاب اخدود 17 ص...
تعادل قوا سه گانه 12صتعادل قوا سه گانه 12ص...
344 بررسی معین بودن موضوع حکم دادگاه و محتویات رای دادگاه و اجرای اجباری آن 11 صفحه فایل ورد344 بررسی...
کارآموزی خطوط متروی تهران.کارآموزی خطوط متروی تهران....
تصمیم گیریتصمیم گیری...
تحقیق در مورد میل جنسی چیستتحقیق در مورد میل جنسی...
دانلود تحقیق اسماعیلیه 14صدانلود تحقیق اسماعیلیه 14ص...
تصفیه آبتصفیه آب...
مدیریتمدیریت...
تحقیق در مورد موکتتحقیق در مورد موکت...
تصفیه مصنوعی فاضلاب 12 صتصفیه مصنوعی فاضلاب...
پاورپوینتی در مورد گیاهان زینتیپاورپوینتی در مورد گیاهان...
پاورپوینتی در مورد گندزدایی و ضدعفونی در مدرسهپاورپوینتی در مورد گندزدایی و...
342 بررسی گیاهان تک لپه ای و ویژگی های آنها 7 صفحه فایل ورد342 بررسی گیاهان تک...
تحقیق در مورد مولانا جلال الدین محمد بلخیتحقیق در مورد...
تشکیل سنگها و کانیهاتشکیل سنگها و...
پاورپوینتی در مورد گزارش تحلیلی وضعیت اشتغال مهارت آموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستانپاورپوینتی در مورد گزارش تحلیلی وضعیت اشتغال...
زمین لرزهزمین لرزه...
341 بازاریابی و فروش و عناصر شبکه توزیع برای فروش 16 صفحه فایل ورد341 ...
تشخیص به موقع فحلی و آبستنی 7 صتشخیص به موقع فحلی و...
تحقیق در مورد موقعیتی برای انجام طرح درجة صلاحیت در سیستم مدیریت مرکزی نسل آینده 20 صتحقیق در مورد موقعیتی برای انجام...
پاورپوینتی در مورد گیاه شناسیپاورپوینتی در مورد گیاه...
زمین شناسی 2زمین شناسی 2...
تستهای غیر مخربتستهای غیر مخرب...
340 بررسی انواع مدلها و سیستم های توربین های گازی 17 صفحه فایل ورد340 بررسی انواع...
تحقیق در مورد موقعیت ایران 27 صتحقیق در مورد موقعیت...
تزریق اسیدهای آمینه به تخم مرغ مادران گوشتی و اثر آن بر درصد جوجه در آوریتزریق اسیدهای آمینه به تخم...
خوراک دام و طیورو آبزیان ـ اندازه گیری منیزیم به روش بیناب سنجی جذب اتمی ـ روش آزمونخوراک دام و طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون
خودکشی 30 ص
خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص
شرکت تولیدی رضا نخ مشهد
کارآفرینی ریو 22 ص
موضوع کار آموزی :
طرح توجیهی نمایشگاه بین المللی در سبزوار
طرح احداث گلخانه برای تولید محصولات گلخانه ای
کلمات کلیدی :100 میلی لیتر میلی لیتر میرسانیم مورد ستفاده قرار ستفاده قرار میگیرد لیتر میرسانیم محلول محلول کسالات وپتاس میلی لیتر فنل فتالئین مورد ستفاده نسبت رصد ستفاده قرار لیتر میرسانیم محلول کسالات پروتئین زمایش ستفاده محلول نمونه ستاندارد
- ۹۶/۰۸/۲۹